top of page

RECENSIES

Siegfried Weltrevreden - Humble by Nature

"Vol spanning was ik in afwachting van het eindresultaat van de fotoshoot van afgelopen zondag. Het resultaat vind ik verbluffend @photodepartment.nl mijn dank is groot voor de schitterende foto’s en dat dit een start mag zijn naar een volgende shoot!! Proud and Humble" 

Samora - Strijder Personal Training

"Ik was op zoek naar iemand die goede foto's kon maken voor m'n website. Via instagram was ik al onder de indruk van Belinda's werk! Ze denkt goed met je mee en kwam met een SUPER tip waar we o.a. een foto buiten konden maken! Ze is flexibel en een goede sparringspartner bij het uitkiezen van de juiste foto's! 1000 % tevreden!"

Pien & Jeroen

"Belinda heeft een prachtige zwangerschaps-shoot gedaan toen we 36 weken zwanger waren.

Gezellige ontvangst, mooie basis make-up, en heerlijk thuis gevoel!

 

De kleuren en zwart-wit foto’s zijn echt fantastisch! Belinda gaf super advies, kwam met leuke ideeën en stond open voor onze wensen!

 

We komen heel graag nog eens terug met ons manneke voor een leuke shoot."

 

Liefs pien en jeroen

Club van Sinterklaas

"Afgelopen Sinterklaasseizoen hebben wij Belinda gevraagd om onze Club Pieten op de foto te zetten. Wij vonden het een enorm gezellige dag en de foto's zijn boven verwachting geworden. Belinda is erg professioneel in de omgang, ze denkt goed mee en straalt uit dat ze enorm veel plezier heeft in haar werk. Nogmaals veel dank Belinda!"

Team Nederland Facebook & Instagram

"We recently had a photoshoot with our Facebook Benelux team (24 people). As it was not possible for us to go to her studio, Belinda kindly brought her "studio" to us. You can see from the photos she makes that Belinda is a real people person. She won't stop until she's got the perfect photo. She thinks creatively about which poses suit each person, and puts you at ease. She has boundless energy and is very professional. She held the whole group's attention for 1.5 hours while making both individual and group photos. The photos were fantastic! We've used them for various purposes including a film about our team to be shown at the yearly worldwide meeting."

Tris Gates-Bonarius - Global Creative Director & Strategist Beiersdorf - Nivea

"I needed a PR photo fast and Belinda jumped in to the rescue. It was a last-minute job after 6pm - but she made time for me in her busy schedule. But when she was shooting, she gave me all the time in the world to help me feel comfortable and take photos that showed the real me. She knows her craft, but goes beyond the traditional portrait to create something that's unique. I'd highly recommend her."

Rijne Energie - Joost

"Belinda hielp ons bij de vastlegging van een ledenvergadering. Ondanks de wat ‘saaie’-setting wist ze bijzonder mooie fotos te maken waarin de sfeer goed werd vastgelegd. Na de bijeenkomst kregen de aanwezigen nog de mogelijkheid om een professionele profiel foto te laten maken.  Door haar enthousiasme en de kwaliteit van de fotos maakten zo goed als alle aanwezigen hiervan gebruik!  Al met al meer dan tevreden!"

Marinka

"Onlangs werd ik uitgenodigd voor een fotoschoot bij Photo Department om mijn CV en Linkedin pagina op te leuken. Ik werd heel hartelijk ontvangen en volledig op mijn gemak gesteld 
ondanks mijn twijfels of ik wel fotogeniek ben. 

Belinda is uitermate bedreven en haar fototoestel is als het ware een onderdeel van haar lijf geworden. Intuïtief en creatief weet zij feilloos de sfeer "on the spot" te vangen. Aanrader!"

 

Anita

“Mooier dan dat ik had kunnen dromen"

 

"Tja…, en dan is het tijd voor een nieuwe foto voor op mijn CV & Social media…. Ik werd doorverwezen naar Photo Department. Met een gezond portie aan zenuwen ben ik aan dit avontuur begonnen. Toen Belinda zo spontaan de deur opendeed, was het ijs al gebroken! Echt een super relaxte ontvangst; je voelt je gelijk op je gemak. De visagiste Eva stond al klaar om de make-up aan te brengen. Ze heeft dit zo mooi en natuurlijk gedaan, ik was er echt blij mee. Daarna het “engere” gedeelte; voor de camera poseren. Binnen 3 tellen weet Belinda je op je gemak te stellen, geeft aan hoe je moet staan en doet lekker enthousiast mee. Tussendoor een aantal keer de foto’s bekeken en na korte tijd het resultaat in huis. Wat zijn ze uiteindelijk super gaaf geworden! Een mooie balans tussen foto’s voor op mijn CV/Social media en de meer informelere foto’s. Ik kon niet kiezen en heb ze allemaal besteld; je staat tenslotte niet elke dag voor de camera.

 

Eva & Belinda bedankt voor jullie ongedwongen maar toch zeer professionele werk; ik kom zeker nog een keertje terug."

Tamara, Boris & Owen

"Wij hebben een Newbornshoot gehad met Belinda als fotograaf.

De shoot kon bij ons thuis, waardoor wij in onze vertrouwde omgeving met ons pasgeboren zoontje op de foto konden. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Belinda had alle materialen mee genomen en zijn slaapkamertje werd omgetoverd tot een kleine studio. 

Door haar enthousiasme, gezelligheid en fijne aanwijzingen voelde wij ons helemaal op ons gemak. Belinda nam echt de tijd voor ons met als resultaat prachtige foto’s." 

Yara

"Ik wou al heel lang een professionele fotoshoot doen en toen kreeg ik deze voor mijn verjaardag, en het was zelfs nog beter dan ik had verwacht!! Ik ben helemaal door het dolle heen van de resultaten en Belinda, omdat ze net zo enthousiast is als jij, en het tegelijkertijd wel heel professioneel houdt en je ook goede tips geeft.

Dit was echt het beste verjaardagscadeau ooit!! Als je een keer een profesionele fotoshoot voor jezelf wil doen raad ik Belinda's Photodepartment heel erg aan.

De shoot was supertof om te doen en de foto's zijn nog mooier geworden dan ik me ooit had kunnen voorstellen😊

Super Bedankt Belinda!❤"

 

XxxYara

Gwen - JansenJager Beeldmakers

"Een prachtige zwart-wit fotoreportage door Belinda Dokter van PHOTO DEPARTMENT van de voorpremière van de documentaire HATO'S WIJN!!! Hulde!

Puur voor genodigden vond de besloten premiere van Hato's Wijn plaats in het theater 't Hoogt te Utrecht. De documentaire laat zien hoe het de Nederlandse familie Visscher vergaat vanaf het moment dat ze zich voornemen om de allereerste kwaliteitswijn ooit van Curacaose bodem te gaan maken. Meerdere staande ovaties en veel emoties op deze avond!

Deze bijzondere sfeervolle reportage werd verzorgd door Belinda. Een aanrader!" 

Gwen Jansen

Mark

"Geweldig resultaat!

Om hiertoe te komen weet Belinda je op je gemak te stellen en gewoon te beginnen. Gezamenlijk tussentijds de foto's bekijken of we op de juiste weg waren. Belinda wil het beste zoals zij mij ziet en hoe ik het wil. Het was een gezellige en professionele photo shoot. Nogmaals bedankt!"

Jennifer Dap - Element

"Hele leuke fotoshoot gehad voor mijn nieuwe website, zo leuk dat ik zelfs voor een 2e shoot ben langsgeweest!

Belinda kijkt naar wat je nodig hebt, wat bij je past en schieten maar!  Ik moest eerst wel even wennen, maar door haar enthousiasme ging het steeds beter en heb ik nu supermooie foto’s voor mijn nieuwe site. Photo Department zeker een aanrader!"

Element - Jennifer Dap

WE-Fashion - Iris

"Belinda! Onwijs bedankt voor het vastleggen van het WE Fashion X-Mas feest 2017. Je was zeer enthousiast en ging met veel passie aan de slag. De teams vonden het heerlijk om in de watten gelegd te worden en uitgebreid te mogen poseren.

Ook de feestende en dansende foto’s zijn geweldig. Zo hebben we allemaal nog kunnen nagenieten van ons feest."

 

Iris van Geel, Personal Assistent WE Fashion.

Pepijn - EXPORT PARTNER

‘Voor ons bedrijf Exportpartner werken we graag met Belinda. Op onze website willen we graag professionaliteit uitstralen, maar wel met ontspannen foto’s. De fotoshoot bij Belinda was echt ontspannen, kopje koffie, praatje en ondertussen de foto’s maken met een prachtig resultaat; professioneel en spontaan! Dank voor de mooie foto’s Belinda!’

Claudia

"Voor mijn CV/LinkedIn pagina had ik een goede foto nodig en werd ik doorverwezen naar Photo Department. Op foto's gaan is niet mijn sterkste punt, maar Belinda vertelde mij precies wat ik moest doen en ik voelde mij erg op mijn gemak. Uiteindelijk zijn er schitterende foto's uit gekomen. De reacties van vrienden die mijn nieuwe profielfoto op Facebook/LinkedIn zagen, waren overweldigend. En twee foto's vond ik zo super mooi, maar niet geschikt voor werk, dat ik deze nu uitvergroot heb besteld op canvas. Dus twee vliegen in één klap, mooie foto's voor mijn CV en ook nog een paar mooie glamourfoto's (die ik anders nooit zou hebben laten maken van mijzelf)."

Claudia

"We (ik met mijn gezin en het gezin van mijn zusje) hadden met Belinda om een zondagochtend heel vroeg afgesproken. 9 uur bij de Haarrijnse plassen. Van te voren zei ik tegen Belinda,het is zondag he! Ja, zei Belinda, maar de zon is dan zo mooi...

Doordat het buiten was, is het toch anders dan in een studio. Zo mooi met de zon, water en alle andere kleuren erbij. En Belinda, die zo enthousiast is en goed meedenkt, zijn daarom de foto's ook zo mooi geworden. 

 

De fotoreportage is omdat onze ouders in november 50 jaar getrouwd zijn. En tegelijkertijd wilden wij ook weer nieuwe foto's in het huis hebben. Uiteindelijk helemaal niet erg om vroeg eruit te gaan om deze mooie reportage te maken. Echt SUPER blij mee met het eindresultaat. 

 

Onze ouders zullen er zeker heel blij mee zijn en mijn zusje en ik al helemaal.

 

Super bedankt dat je ook op zondag wilden werken om deze mooie fotoreportage te maken."

 

Liefs, Claudia 

Carlo

"Belinda is een zeer enthousiaste, bevlogen fotografe. De liefde voor haar vak spat er van af en dat zie je in het resultaat. Zij geeft je volop aandacht en stelt je op je gemak. Wij kenden elkaar nog niet, maar het voelde gelijk vertrouwd.

 

Ik ben zeer te spreken over zowel de formele foto's voor linkedin als de informele foto's: levendig en sprankelend. Ik krijg veel enthousiaste reacties op de portretten die ze in september maakte. Met de degelijke visagie mocht ik er dan ook best wezen ;-).

 

Complimenten PhotoDepartment!"

Anneke

"Maandag de fotoshoot, dinsdag al in huis. Wat een geweldige foto's Belinda, dank je wel. Heb je een fotoshoot nodig, PHOTO DEPARTMENT is echt een aanrader. Aandacht voor detail staat voorop!!!"

Josée

"Ben laatst voor een fotoshoot inclusief visagie (een aanrader) bij Belinda geweest. Wat een ontzettend leuke ervaring!

Had me voorgesteld dat het er serieus aan toe zou gaan, maar gelukkig niet. 

Een kopje koffie met wat lekkers, een praatje, een grapje en ondertussen mooi opgemaakt worden door de visagiste  Eva.

 

In het begin vond ik het een beetje gek om zo 'in the picture' te staan maar binnen de kortste keren voelde ik me helemaal op m'n gemak en ik moet zeggen: het zijn originele en prachtige foto's geworden."

Sylvia

"Wat een bijzondere ervaring is een shoot bij Belinda! Vooraf was er al fijn contact en wist ze eigenlijk al precies wat de bedoeling was. 

Wij, ik en m'n 2 zussen, hebben ons eerst mooi laten maken bij JAM in Utrecht. We zagen eruit als filmsterren!

Eenmaal thuis bij Belinda werden we eerst ontvangen met een lekkere kop thee. We voelden ons direct op ons gemak en er heerste een ontspannen sfeer. 

We hadden geen van drieën ervaring en het was, zeker voor mij, nog wat onwennig, maar Belinda nam alle tijd en stopte er 2 uur lang al haar energie in. 

En…het resultaat mag er zijn! We zijn super trots op ons 3tjes. Het is een prachtig document voor later geworden. Het was echt een emotionele shoot in alle opzichten en Belinda heeft dat fantastisch begeleid. Zij is een geweldige vakvrouw met een groot empatisch vermogen.

 

Nogmaals dank voor alles en ik kom zeker nog een keer bij je terug!"

Robert, Winny, Summer & Morris

"Bij Belinda, een gedreven en enthousiaste fotografe, komen we met ons hele gezin voor de 2e keer een shoot maken. En wat kan ik dat toch iedereen aanbevelen. Niet alleen omdat de foto's gewoon de mooiste zijn die je maar kan bedenken, maar ook omdat je je eigen gezin letterlijk ziet groeien van de ene naar de andere shoot. De kinderen voelen zich echt fotomodel door hoe Belinda ze benadert. En als ouder is het prachtig om te zien hoe je kinderen zichzelf laten zien. Wij hebben met elkaar als gezin een blijvende herinnering die onvergetelijk is."
 

Tamara Kerklaan - Eigenaresse ISgelijst Vleuten

"Tijdens de opening van onze nieuwe zaak hebben we Belinda van Photo Department gevraagd om te fotograferen. De opening die wij hebben gehouden was in een informele sfeer en we zochten iemand die dit feestje voor ons kon vast leggen zonder dat je doorhebt dat er iemand daadwerkelijk foto’s aan het nemen is.

 

Eerder hebben wij Belinda ontmoet op een netwerkbijeenkomst. Wij hebben haar dus al een keer aan het werk gezien en toen ook een leuk gesprek gevoerd. De manier hoe ze haar foto’s maakte en natuurlijk ook het resultaat van de foto’s sprak ons zo aan dat we haar hebben uitgenodigd om de laatste dag van ons openingsweekend te komen en te doen waar ze goed in is; emoties zien en dat moment vastleggen, mensen zichzelf laten voelen.

Hoe ze dat doet weet ik niet exact ,maar het zal een combinatie zijn van haar vriendelijke en spontane karakter en haar vakmanschap. Ze is op een leuke manier aanwezig, maar vaak ook heb je niet door dat ze je fotografeert. Voor mij persoonlijk en ik denk vele andere mensen is het lastig om gefotografeerd te worden. Toch is het Belinda gelukt om net die momenten te vangen en dat plaatje te schieten dat je denkt WAUW dat is een mooie foto van mij, dit is wie ik ben!

 

Buiten de personen die aanwezig waren heeft Belinda ook onze zaak en werkplaats gefotografeerd. De productfoto’s zijn spannend, op een leuke manier vastgelegd en met een aantal bewerkingen heel erg bruikbaar voor bijvoorbeeld onze website. Dus buiten de mooie herinneringen aan ons openingsfeest hebben we ook super bruikbaar materiaal om ons bedrijf te presenteren op social media, flyers en onze website."

Anita

"Daar ging ik dan op naar een fotoshoot voor mijn CV-foto. Wat had ik daar geen zin in eigenlijk. Eerst in de visagie (terwijl ik me nooit opmaak) en dan lachen op commando voor een foto. Maar ik heb toch stiekem genoten en kon  het soms door Belinda haar praten en lachen toch los laten en had ik toch leuke spontane foto's. Op mijn CV staat nu een mooie foto dus daar zal het niet aan liggen. Bedankt Belinda" 

Export Partner - Patrick

"Wij hebben met Belinda gewerkt voor een bedrijfsfoto shoot voor onze nieuwe website en brochure. We zijn zeer tevreden met het resultaat en vonden de samenwerking top! Met name haar plezierige losse werkwijze en tegelijkertijd professionele aanpak springen eruit. Ook heeft ze ons goede tips kunnen geven voor fotogebruik. We zouden Belinda zeker nog eens gebruiken voor toekomstige fotoshoots!"

Hella & Esra

Hoi Belinda,

 

Wat hebben we met z'n allen genoten bij de fotoshoot voor Esra's kinderfeestje! Supergoede uitleg van tevoren, heerlijke sfeer, en alle meiden op hun mooist op de foto!

We hebben de shoot uiteindelijk toch maar afgekocht, want we konden ECHT geen keuze maken uit al die prachtige foto's. En de allermooiste foto hangt nu heel groot in onze woonkamer.

 

Hier een paar quotes die opgenomen zijn op de terugweg in de auto:

 

Esra: ik vond het superleuk, leuker dan ik gedacht had. De attributen en de boa's waren heel leuk, en ik mocht heel veel op de foto omdat ik jarig was. En mocht ook van tevoren aangeven wat voor een soort foto's ik wilde. En als iets even niet lukte met poseren, hielp Belinda heel goed.

 

Tatum: Ik vond het heel leuk dat we aan het eind met z'n allen  mochten en gingen verkleden. En de ventilator was ook heel gaaf.

 

Sophie: Ik vond het veel leuker dan gedacht, want ik had verwacht dat het heel tuttig zou zijn. En met de attributen en de boa's was heel grappig. 

 

Jara: Ik vond het superleuk, terwijl ik van tevoren dacht dat een fotoshoot heel stom zou zijn. Eerst mochten we allemaal in ons eentje, daarna met z'n tweeën en daarna met z'n allen.

 

Topfeest!!!

Jan

“Oei!” dacht ik, toen mijn coach voorstelde om eens professionele foto’s te laten maken voor social media. Als ik ergens weerstand tegen heb, is het wel om gefotografeerd te worden! De reden hiervoor is niet zo vreemd, want ik heb het bijzondere talent om altijd zo verkrampt mogelijk op foto’s te staan. Dit verzin ik niet zelf, dat is me zelfs al meerdere malen bevestigd.

Maar goed, deze keer kwam ik er niet onderuit, dus op naar Photo Department. De ontvangst was hartelijk en ik mocht gelijk plaatsnemen bij Eva voor de visagie. Leuk gesprekje gevoerd terwijl zij mijn gezicht onder handen nam. Toen was het zover!

Niet normaal, maar ik voelde me echt gespannen.

 

Allemaal voor niets want dat was dus echt niet nodig geweest!! Belinda heeft de unieke gave om je binnen no-time te laten ontspannen en voelt bijzonder goed aan wat voor persoon je bent. Je hebt heel snel het gevoel dat je een ‘klik’ hebt en daardoor ben je goed in staat om wat meer van jezelf te laten zien. Het werd een hartstikke fijne ervaring waarbij ik me echt op mijn gemak voelde en het zelfs leuk vond.

Het uiteindelijke resultaat is verbluffend! Wat een mooie en leuke foto’s! Wat het dan nog leuker maakt is dat ik veel, heel veel positieve reacties op de foto’s heb gekregen. Altijd goed voor je zelfvertrouwen😊

Samenvattend: dit was echt een hele leuke ervaring en ik kan dan ook alleen maar adviseren om naar Belinda toe te gaan als je de mooiste foto’s van jezelf of je dierbaren wilt hebben!

Belinda en Eva.... Hartelijk bedankt!! Jan de Waal 

Gitta

"Een fotoshoot gehad bij Belinda. Zag er tegenop, maar wat een geweldig mens is zij. Ze stelt je meteen op je gemak en mede dankzij haar professionaliteit en de "James Bond-draai" blijk ik toch te plakken op een foto. Vooraf ook nog prachtig opgemaakt door de visagiste van JAM. Zij verdient ook zeker een compliment. 

 

Aanrader voor iedereen....bekijk de site van Photo Department maar goed om overtuigd te raken."

Judith

"Lieve Belinda, Voor mijn moeders verjaardag wilde we de kleinkinderen op de foto. Jij kwam met het idee om de kleinkinderen samen met opa en oma op de foto te zetten. Wat een mooie foto is het geworden!! En makkelijk was het niet, want ons nichtje van 2 had niet haar beste dag. Je stelde haar op haar gemak en met grapjes en Nijntje erbij is het een super foto geworden.

Je bent een topper, en nogmaals bedankt dat je, toen ik er niet uit kwam met bestellen van de foto, me weer met zoveel geduld geholpen hebt. Dank je voor deze mooie waardevolle blijvende herinnering! Judith"

Stephanie

"Na veel te zijn afgevallen leek het mij leuk om een fotoshoot te laten doen. Toen het ook een “zakelijke verplichting”” werd, kwam er meer druk achter en heb ik een fotoshoot laten maken. 

Onzeker en gespannen stapte ik binnen, maar door Belinda en Eva werd ik al gauw op mijn gemak gesteld.

We startten met de make-up door Eva. Wauw, wat geweldig om door een professional opgemaakt te worden.

Na het make-up gedeelte gestart met de fotoshoot, waarbij echt alles uit de kast werd gehaald om de fotoshoot zo goed en mooi mogelijk te krijgen. Er heerste een ontspannen sfeer en het resultaat mag er wezen. Mocht ik ooit nog eens een fotoshoot willen, dan weet ik al waar…."

Mia & Ad

"Na een hartelijk ontvangst met koffie en wat lekkers op een snikhete avond, was dit het begin van de fotoshoot bij Belinda in haar mooie studio. Maar eerst ging Eva, de visagist, ons opmaken.

Belinda zorgde met haar spontaniteit al gauw voor een ontspannen sfeer. Het resultaat: prachtige foto's!!! 

Wij komen zeker terug. Bedankt lieve Belinda.

Lieve groet Mia & Ad." 

Nathalie & familie

"Op een snikhete dag hadden we afgesproken op de Haarrijnseplas, we hadden helaas even niet gedacht aan alle mensen die daar liggen en rondlopen. Voor Belinda echter geen probleem, binnen no time had ze de hele familie enthousiast om even verderop naar een rustiger plekje te gaan en wat zijn de foto's prachtig geworden! Wat een gave kleurstellingen en wat was het fantastisch om deze familiefoto cadeau te geven voor vaderdag!

 

We hebben genoten van het moment  daar samen en van Belinda's onuitputtelijke enthousiasme. Dat terwijl de mannen zich toch niet altijd netjes aan haar instructie wilden houden. 

We hebben gelachen om de acties die we moesten uitvoeren voor die éne allerbeste foto! Op een rechte lijn lopen met z'n 11-en is toch moeilijker dan verwacht ;-)

 

We hebben genoten en zullen nog lang nagenieten van alle mooie foto's."

Else & Peter

"1-7-17 ❤❤ Peter Aalsters 
Was onze grote dag!! 
En wat was het mooi en prachtig allemaal. 😍😍 
Onze fotograaf was Belinda Dokter Van T Klooster .❤
Wat was zij leuk, lief, spontaan, enthousiast, geduldig enz enz ... 
Maar waar ze het meest goed in is , is natuurlijk het fotograferen. Wat een toppertje.... 
Dus bent u op zoek na een leuke, lieve, spontane, enthousiaste en geduldige fotograaf dan zit je bij PHOTO DEPARTEMENT van BELINDA DOKTER op het juiste adres. Het is echt een aanrader!!"

Michael

"De fotoshoot was een zeer leuke ervaring.

Ik had het nog nooit eerder gedaan en je komt er naderhand achter dat echt alles zichtbaar is.

Je kleding, je lach, je wel of niet sprekende ogen, je houding etc...

 

Jullie (Eva en Belinda) zorgden er in ieder geval voor dat je je op je gemak voelt binnen no time.

Ondanks dat het erg warm was zijn de foto's zeer goed gelukt. Ik denk dat Eva overuren heeft gedraaid met het poederen en deppen van mij (hihi).

 

Ik ga de foto's gebruiken voor mijn LinkedIn-profiel en cv, waardoor ik mij mede dankzij de foto's mezelf meer in de belangstelling ('in the picture') zet.

 

Dank jullie wel".

Caroline & familie

"Ga er maar aan staan. Een familieshoot met 15 personen en hond, variërend in leeftijd van 4 tot 70 jaar, 25 graden, midden in de brandende zon en dan ook nog een lange wensenlijst m.b.t. de stijl van de foto’s. Belinda draait er haar hand niet voor om. Ze houdt het hoofd koel en weet precies wat ze moet doen om ieders aandacht te trekken. Ze is gewoon een super lieve en vrolijke meid, die weet hoe ze met mensen om moet gaan en vooral goed luistert en meedenkt wat je met de shoot uiteindelijk wil.

 

Het resultaat is een erg mooie serie foto’s van mijn familie met mijn ouders als het stralende middelpunt. Precies zoals ze zijn. Zonder stijf te poseren. Deze foto’s gaan een mooi plekje krijgen zodat we er met z’n allen nog vaak van zullen genieten. Bedankt Belinda."

Martin

"Wanneer mensen tegen mij zeggen:"Kom, dan maken wij een groepsfoto of een vakantiekiekje", dan ben ik altijd de sfeerverpester. Want wat heb ik toch een hekel om op een foto te staan. Ik sta liever achter de camera en dat gebeurt dan ook bijna altijd. Tot ik "verplicht" was om foto's te laten maken, om deze te kunnen plaatsen op mijn profiel voor zakelijke doeleinden. Hierbij kwam ik terecht bij Photo Department. Ik heb telefonisch contact gezocht voor een afspraak met fotografe Belinda en zelfs al aan de telefoon kreeg ik een goed gevoel. En nu nog de fotoshoot!!

Het begon bij binnenkomst met visagie. Toen zakte het lood mij al weer in de schoenen, want dat ben ik niet en ik hou niet van plamuur op mijn gezicht. Maar Eva (de visagiste) kreeg mij over de streep en kon mij overtuigen dat er niets van te zien zou zijn op de foto. En dat was ook zo. Ik zag nagenoeg geen verschil met de werkelijkheid; zo mooi en subtiel was het eindresultaat. Daarna begon de fotoshoot met Belinda. Ik weet niet hoe zij het voor elkaar kreeg, maar ik ging los voor iemand die nooit op een foto wilde. Door enkel wat eenvoudige tips en tricks en veel lachen, mag het eindresultaat er zijn. Hopelijk zal het vinden van een nieuwe baan net zo snel gaan als het verkrijgen van deze prachtige shoot.

Heel erg bedankt voor alles Belinda & Eva en mocht ik in de toekomst nog een familieportret willen of wat voor een fotoreportage ook, dan weet ik jullie te vinden."

Juliette

"Tjeemig wat een ervaring, ik zenuwachtig en nooit weten hoe ik moet poseren op een foto. Nou eerst in de make-up en nog nooit professioneel opgemaakt, gaaf!

Muziekje aan, lichten aan en hop gaan. O God, wat moet ik doen. Belinda praat me er gelukkig doorheen. Zij weet precies wat ze doet en wat ik moet doen, "Relaxxx komt goed ", zegt ze. Nou, het zijn me een paar leuke foto's geworden!! Hele gezellig sfeer en een hoop lol. Met als verrassing een hele lekkere whiskytip en natuurlijk een slokje."

Zen

"Een nieuwe CV en een oude foto gaan niet samen en aangezien ik geen fotograaf ben was de keuze voor Belinda na het zien van haar werk snel gemaakt! Een collega van mij was ook al bij Belinda voor een fotoshoot langs gegaan namelijk en was heel enthousiast.

 

Het contact verliep heel soepel, mijn afspraak werd via de mail bevestigd hierin stond netjes omschreven wat ik kon verwachten en dat er bij de shoot ook visagie hoorde en werd gedaan door Eva. De shoot was ingepland in de avond, wat voor mij heel fijn was aangezien ik dan geen vrij hoefde te nemen van mijn werk. 

Bij binnenkomst werd ik gelijk verwend met wat lekkers bij de thee en door Belinda en Eva op mijn gemak gesteld. Alhoewel ik beiden nog nooit had ontmoet, wisten ze mij precies op de foto neer te zetten zoals ik ben, hieruit blijkt dan ook dat het echte vakvrouwen zijn! Zou graag nog een keer bij ze langs willen voor een shoot en wie weet dat ik dit ook doe, maar voor nu ben ik super blij met dit resultaat! Bedankt Belinda & Eva!"

Amanda

"Wat een feestje, een fotoshoot bij Belinda! Goede voorbereiding door een impressie te vragen van je eigen voorkeur voor soort foto's, een ontspannen vrolijke en persoonlijke fotoshoot met topfoto's tot gevolg. Heel erg blij mee!" 

Vi & Rob

"We hebben een TOP bruiloft gehad in de Ardennen met onze familie en vrienden. Al onze mooie momenten zijn vastgelegd door de professionele fotografe Belinda Dokter van 't Klooster.
We vonden het in eerste instantie niet zo belangrijk om mooie/professionele foto's te hebben van onze bruiloft, maar we zijn nu toch echt van mening veranderd!!!! Wat een genot om ze weer terug te zien!! Belinda heeft precies op de goede momenten de foto's gemaakt.. Onze emoties komen OOK op de foto's over...


Ze weet precies wat ze doet en neemt haar werk ook serieus. Je ziet ook dat belinda er plezier in hebt en daardoor wordt het voor diegene voor de lens ook leuk...Ze straalt een bepaalde energie uit waardoor je je op je gemak voelt. Tevens geeft ze subtiele tips...en dirigeert zonder problemen de andere gasten om op een bepaalde plek te staan of juist iets te doen. Op dat moment snap je het misschien niet, maar na het zien van de foto's wel en daar word ik blij van😊


Fotografie is een vak apart MAAR belinda begrijpt het! Op een ontspannen manier komen er ontzettende mooie professionele foto's tot stand! Nogmaals bedankt Belinda voor de mooie foto's! Ze zijn ons dierbaar❤️😊"

Anne-Mariecke

"Lieve Belinda, Heel erg bedankt voor je shoot. Ik kwam binnen met een vraag voor zakelijke foto's en ging weg met een veel breder en mooier portfolio. Word nog steeds blij als ik m'n foto's zie. Door de ontspannen sfeer en doordat je goed kijkt en luistert, wist je mij relaxed te krijgen en zo hele mooie plaatjes te creëren. Thanks, Anne-Mariecke"

Edwin - TRAINING TE VELDE

"Belinda heeft een fotoreportage gemaakt voor mijn buitensportbedrijf. Ik heb, aangemoedigd door Belinda, heel veel tijd en energie in de voorbereiding gestoken. Belinda dacht hierin steeds actief mee.

 

De fotoshoot was buiten. Logistiek een uitdaging omdat we met een grote groep op verschillende locaties, die soms behoorlijk ver uit elkaar lagen, series hebben geschoten. De groep was moe op het eind, ik stond op het punt om die laatste shoot dan maar te laten zitten, maar Belinda wist dat dit een heel belangrijke serie zou worden en loodste de groep kordaat naar de plek. En ze kreeg gelijk. Hier zijn de mooiste foto's gemaakt. Belinda hulde voor je doorzettingsvermogen!"

Anne-Marie BURO a/d Vecht, Interim/freelance projectmanagement

"Belinda heeft ons prachtig op de foto gekregen tijdens onze AMACOMshoot eerder dit jaar. Met enthousiasme, humor en wat gekkigheid wist ze ons los te krijgen en dat is in het resultaat goed terug te zien. Leuk mens, gedreven en enthousiast!"

ANNEKE

"Voor mijn LinkedIn profiel en mijn cv een fotoshoot bij PHOTO DEPARTMENT. Wat zag ik er tegenop. Ik hou namelijk niet zo van foto's van mijzelf.

Wel ik kan je vertellen dat ik er nu wel anders over denk. Mede dankzij de visagiste Eva, zijn er geweldige foto's gemaakt, zo mooi dat het moeilijk is om te kiezen!! Terwijl ik eigenlijk foto's nooit leuk vond van mijzelf. Belinda en Eva bedankt, ze zien er super uit!!

Belinda vind ik een super fotograaf, ze stelt je op je gemak en maakt daardoor de mooiste foto's van je. De foto's zijn echt wie ik ben en wat ik uitstraal, Belinda nogmaals mijn complimenten.

Op mijn cv en LinkedIn profiel komt nu een foto te staan waar ook ik blij mee ben en zal hierdoor sneller aan een nieuwe baan komen.

Maandag de fotoshoot, dinsdag de fotoshoot al in huis. Wat een geweldige foto's Belinda, dank je wel. PHOTO DEPARTMENT is echt een aanrader!! Mooie foto's en oog voor details!!!"

Christel

"In januari had ik een shoot geboekt bij Belinda. De shoot verliep heel plezierig en gemoedelijk. Belinda liet me tijdens de shoot regelmatig de foto’s zien zodat ik kon aangeven wat ik leuk vond en wat minder. Ze nam uitgebreid de tijd en we hadden allebei het gevoel dat er een mooi resultaat uit voort zou komen. Na een aantal weken kreeg ik het resultaat toegestuurd. Vol verwachting opende ik de bestanden. Ik scrollde er doorheen,maar wat bleek: ik was helemaal niet zo blij met het resultaat, en moest ik echt zoeken naar welke vijf foto’s ik dan zou kiezen. Eerlijk gezegd voelde ik me een beetje teleurgesteld… 

 

Dat leek me echter niet de bedoeling van Belinda, en ik zou het ook jammer van onze tijd, moeite en het geld vinden om  dan maar te kiezen voor matige kwaliteit, dus heb ik Belinda een mailtje gestuurd waarin ik haar vertelde dat ik helaas niet zo tevreden was over mijn foto’s. Het had niets met het licht of de kwaliteit te maken, maar ik vond me zelf gewoon niet leuk! Het lijkt mij best lastig om zo’n mailtje te ontvangen, maar ik drukte toch op send, want ik dacht: hier hebben we hopelijk allebei wat aan. En ja hoor! Al de volgende dag reageerde Belinda en daarbij ook nog heel sportief! Ze nodigde me uit voor een herhaalshoot.

 

Ik zelf had ook wel wat dingen die ik nu anders zou doen. Ik nam bijvoorbeeld mijn man mee dit keer. Hij kan me precies genoeg  aan het lachen maken, én is superkritisch. Het resultaat? Ik blij, Belinda blij, mooie foto’s, en een goed gevoel. Top toch! Dankjewel Belinda voor je klantgerichtheid!"

Fiona

"Voor de finishing touch van mijn Linkedin pagina nog even een nieuwe foto! Heel eenvoudig lijkt en met een filtertje van Instabeauty kom je een heel eind maar die lost spontaan op tijdens je sollicitatiegesprek. Nee, ik wilde het goed aanpakken en daarom kwam ik terecht bij Belinda van Photo Department.
Op dinsdagavond vertrok ik naar Utrecht voor mijn fotoshoot plus make-up! Na een vriendelijke en warme ontvangst zakte mijn stress en onzekerheid gelukkig een beetje weg. Met het zweet nog onder mijn oksels werd ik als eerste prachtig opgemaakt door Eva de visagiste wat een topper! Gelukkig kon zij mijn haar nog wat fatsoeneren voordat Belinda mij meenam tussen de felle lampen en het grote witte doek. “Kijk maar gewoon in de camera en geef me je mooiste smile”. Daar stond ik dan. Voor zo’n 45 minuten voelde ik me even een beroemdheid. Belinda vond alles prachtig, gaf me een goed gevoel en ik vroeg me af hoeveel filters er in die lens zaten? De foto’s waren inderdaad super mooi. Het waren er alleen zoveel dat het uitkiezen nog een hele klus was maar ben er ontzettend blij mee. Belinda nogmaals bedankt! Groetjes Fiona"

Monique, Gjalt, Finn, Kimi & Kaat

"Ik ken Belinda als een warme persoonlijkheid die met veel enthousiasme in het leven staat. Met deze warmte en enthousiasme heeft ze foto's van ons gemaakt. Daarnaast weet ze iedereen te motiveren op een spontane manier en heeft op een creatieve manier vorm gegeven aan de foto's. Ze laat ons stralen op de foto's!"

Natalie

"Voor mijn Linkedin pagina en CV heb ik een fotoshoot gedaan bij Belinda.

Na een hartelijk ontvangst kon ik gelijk plaatsnemen in de stoel van Eva, de visagiste. Wat kan die mooi opmaken zeg!! Topvrouw! 

Helemaal blij met de make-up was het tijd voor de fotoshoot. Eerst even onwennig, want ik had dit nog nooit gedaan, maar Belinda stelt je gelijk op je gemak met leuke gesprekken en opmerkingen en al doende ging het steeds beter en is het ontzettend leuk om te doen. Muziekje erbij, haar in de wind en gaan...De sfeer was erg fijn.

Na de fotoshoot kon ik gelijk samen met Belinda de foto's uitzoeken, wat een service!

Al met al was het een geweldige ervaring om mee te maken en als ik nog eens foto's moet laten maken dan weet ik bij wie ik moet zijn. Bij deze topper van een fotografe!"

Hans Nijhof

"Belinda kreeg 24 uur van te voren de vraag of ze de volgende dag om 19:00 even tijd had om 13 kerels te fotograferen, die even een fotoshoot wilden doen van de Peaky Blinders uit Birmingham uit de jaren ’20 voor een verjaardagscadeau. Wat voorbeelden opgezocht hoe een en ander eruit zou moeten zien en met wat hulp van rookmachines en extra verlichting ging ze aan het werk.

Enthousiast, spontaan en professioneel en adrem, want ons in het gareel houden was geen makkie, maar luisteren dat we deden!:-) Was super leuk om te doen en het resultaat is meer dan GEWELDIG!  Dank je wel lieve Belinda xxx"

Daphne, Anja, Ingrid en oma

"Wij hebben voor kerst mijn moeder een fotoshoot cadeau gedaan. Wij vonden het alle vier erg gezellig. Je neemt echt de tijd om foto's te maken en we hadden niet het idee dat het gehaast moest. Verder was de begeleiding van oma erg fijn. Het was alle moeite waard en ze heeft erg genoten. Dat is op de foto's terug te zien.

Je bent oprecht en je communiceert op een fijn manier; je dacht met ons mee en wij mochten ook inbrengen hebben op wat voor een soort foto we wilden. De kwaliteit van de foto's is super. Het is fijn dat ze in het kleur en zwartwit zijn. We zijn megablij met de foto's. het was een erg gezellige shoot. Met als kers op de taart die mooie foto's!

Verder was het nasturen van de foto's en het contact op een fijne manier."

Suus & friends

"De fotoshoot voor het kinderfeestje van Suus was voor haar een lang gekoesterde wens die eindelijk uit kwam. De 5 meiden werden verwelkomd met drankjes, snoepjes, koekjes en hebben zich kunnen optutten, verkleden, alles wat ze nodig hadden, was aanwezig! 

 

De studio ruimte is niet groot, dus met meer dan 5 hadden we niet moeten zijn, maar nu kwam het allemaal precies goed uit. De professionele apparatuur maakt het al meteen een officiële shoot en de hartelijke benadering van Belinda maakt dat de meiden zich op hun gemak voelen en zich als echte modellen op hun mooist laten fotograferen. 

 

Dankjewel Belinda voor de mooie, professionele en goedgevulde portfolio's van de meiden. Het was een superleuk feestje! Suus en Kim Ockhuizen"

Rene

"Deze fotoshoot was de leukste ever!!! 
En dan te bedenken dat ik helemaal niet graag op een foto sta….
Nu had ik goede foto's nodig voor mijn LinkedIn profiel en mijn cv. Nou, ik kan je zeggen dat ik nu een grote keuze heb uit geweldig leuke foto's van mezelf. 
Dat ik dat ooit nog eens zou zeggen over mezelf dat had ik zelf in ieder geval nooit gedacht.

Die droombaan waar ik naar op zoek ben?  Die komt er nu snel aan met het etaleren van mezelf via deze TOP foto's! 

Dit alles is te danken aan het geweldige team bestaande uit Belinda en Eva!
Belinda de zeer professionele fotograaf die het beste en mooiste in een mens voor de lens naar boven kan halen en Eva de fantastische visagiste!

Ik heb een geweldige shoot gehad en dat spat ook van mijn foto's af. Ik kan met deze serie foto's volledig zeggen dat Belinda me helemaal heeft weergegeven zoals ik mezelf ook ken.

Belinda & Eva ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor dit prachtige kado dat jullie me gegeven hebben!"

Inge

"Ik had mijzelf een fotoshoot cadeau gedaan bij Belinda. Ik had gewoon zin om dat eens te doen en het bleek erg leuk te zijn.
Belinda is een hartelijke vrouw die me direct op mijn gemak stelde. Het hielp dat ik haar van vroeger kende, want ik vond het toch best een beetje spannend. Eerst werd ik mooi opgemaakt door Eva, een vriendin van Belinda en visagiste.
Een half uur lang werd mijn gezicht behandeld met van alles en nog wat, maar toch zag ik er heel natuurlijk uit. 
De shoot zelf ging me goed af. Belina stelde me op mijn gemak en vertelde precies wat ik moest doen. Ik had veel aan haar duidelijke instructies.

Vond het leuk om mezelf van alle kanten te laten fotograferen.
Het resultaat mocht er zijn. Ik heb meerdere kanten van mezelf teruggezien in de foto's, de zachte kant, maar tot mijn verbazing ook een fellere kant.

Ik heb ze allemaal genomen en kreeg ze, nadat ik ze per mail had ontvangen ook nog op een dvd. 
Elke foto was te zien in kleur, in normaal zwart wit en contrastrijk zwart wit.
Ik plaats nu regelmatig een andere foto als profielfoto en krijg steeds leuke reacties. Bedankt Belinda!"

Florian

"Hi Belinda, bedankt voor de geweldige shoot! Een fijne werkruimte heb je daar en jij hebt aan alle details gedacht. Jij zorgt goed voor je gast en maakt er een ontspannen sessie van. Heel leuk om te doen en het resultaat mag er zijn…toch? ;-) Nogmaals veel dank! Groetjes Florian"

Julia & Martin

"Lieve Belinda,

Bedankt voor het vast leggen van onze onvergetelijke mooie trouwdag. Je hebt op je eigen wijze met al je flair, enthousiasme en spontaniteit invulling gegeven aan onze wensen. Wij zijn enorm blij met de vele fantastisch getimede foto's. We waren altijd al enthousiast van je zwart/ wit bewerkte foto's. En nu mogen er zelf van genieten aan onze wand!! Prachtig, bedankt

X Juul"

Robert

"Ik wilde graag een goede zakelijke LinkedIn foto. Vol onzekerheid kwam ik bij Belinda. Belinda is lief, enthousiast en betrokken. Door haar enthousiasme, professionaliteit en spontaniteit heb ik nu niet alleen prachtige foto's, maar ook een herinnering met een glimlach aan een hele gezellige shoot. Bedankt lieve Belin, ik/wij kom(en) zeker terug!" 

Hildebrand- Hulpverlening

"Photo Department heeft voor Hildebrand-Hulpverlening geweldig mooie foto's geschoten op het Sportcollege van ROC Midden Nederland. 

Zowel voor in de lesstof als voor promotie waren deze foto 's meer dan welkom.

Het onderwerp en de persoon zet Belinda ontzettend goed op de plaat.

Het is best een uitdaging om studenten van 15 tot zo'n 22 jaar te fotograferen,

voor Photo Department dus niet.

Vakvrouw met een enorme passie voor haar vak en veel enthousiasme. HILDEBRAND-HULPVERLENING is enorm tevreden over het resultaat."

Laura - owner/recruiter AMACOM

"Belinda heeft voor de site van AMACOM geweldige foto's gemaakt, zowel portret- als groepsfoto's. Zij weet je op je gemak te stellen en zorgt voor een goede sfeer. Dat zie je terug op de foto's. Ze maakt de juiste klik op het juiste moment!"

Sam & Sebastiaan

"Onze zoon Jake is 11 jaar geworden! Wat gaan we doen met zijn verjaardagspartijtje met de boys uit zijn klas?? Een super stoere fotoshoot met Belinda van PhotoDepartment natuurlijk!

 

Wat hebben de mannen een onwijs gave dag gehad! Een stoere shoot op een onwijs bijzondere locatie in Utrecht. Een graffiti Walhalla! Met de grappigste en meest enthousiaste fotograaf. 

Stuk voor stuk staan de mannen er geweldig op! Mooie herinneringen gemaakt voor later! In 1 woord geweldig! Onwijs bedankt voor de geweldige middag :-) We hebben genoten!" 

Ramses, Christiane & Joshua

"Belinda is vrolijk, enthousiast, en kan goed met kinderen omgaan. Ze nam de tijd wat voor ons wat in het resultaat terug te zien is. Ze stelde ons twee-jarige zoontje voldoende op zijn gemak, waardoor we nu verschillende juweeltjes van foto's van hem hebben. Ook de spontane foto's van ons gezin, en de zwangerschap zijn geslaagd. Voor ons was dit de ideale combinatie tussen hoge kwaliteit en persoonlijke benadering".

Miranda

"Belinda is een vakvrouw. Ben naar haar toegegaan voor een LinkedIn profielfoto. Niet iets at mij erg ligt…een zakelijke foto, maar moest nu eenmaal. En wat ik dan ze goed vind aan Belinda is dat zijn ondanks het zakelijke karakter van de foto nog steeds je persoonlijkheid weet vast te leggen op de gevoelige plaat. Daarbij helpt zeker ook haar spontaniteit…je vergeet dat je voor de camera staat".

Derrik - LINKborrel

"Photo Department heeft van de 30e LINKborrel bij Dengh een hele mooie fotoshoot verzorgd. 

Het was een plezier om met Belinda samen te werken en we zullen haar zeker nog eens vragen voor een volgende editie."

Monique - Lovely & more

"Belinda, hierbij willen wij je bedanken voor de mooie shoot voor mijn website lovelyandmore.nl.

Het was een super zondag. Je inzet en enthousiasme is overweldigend. Je fotografeert met passie en

ik voelde me gelijk op me gemak, daardoor kregen we de spontaanste en de mooiste foto's. Ik heb

ze gelijk op mijn site gezet en heb veel complimenten gekregen. Thanks lieve Belin…" 

Judith

"Ik was verrast toen ik de foto's mocht bekijken. Belinda heeft mijn dochter met veel tact en gevoel gefotografeerd.

De zwart-wit foto met hoed vind ik prachtig. Wanneer ik naar deze foto kijk, word ik stil.

Belinda heeft de gave om de innerlijke en uiterlijke schoonheid van iemand te "vangen". Dank je wel, Belinda!"

Samantha, Mustafa, Eylin & Sibel

"Via vrienden zijn wij in contact gekomen met Belinda. Al vanaf het eerste contactmoment aan de telefoon weet Belinda duidelijk waar ze het over heeft. Ze is een fotografe vol passie. Als je niet gewend bent om te poseren, ben je bij haar echt aan het goede adres! Ze weet je snel op je gemak te stellen en kan heel goed met kinderen omgaan. Ook neemt ze echt de tijd voor je om DE perfecte foto te maken zoals jij voor ogen hebt. Wij zijn dan ook erg blij met het eindresultaat! Bedankt!" 

Frea

"Lieve Belinda, ik moest effe snel een goeie foto voor op m'n CV. Nou, die heb je zeker gemaakt. Wat een klasse in korte tijd: een mooie foto! Die sollicitatie moet gaan lukken! Grt. Frea"

Kim

"Ik vond de vriendinnenshoot leuk, omdat het in een echt studio was. Dan is het net alsof je een echte fotoshoot doet voor echte modellen. Het is ook leuk dat je die leuke accessoires kon kiezen zoals grote brillen, strikjes en hoedjes. Het leukste vond ik de shoot met de hele groep, gezellig samen en je kon op veel verschillende manieren poseren, zoals in een kring op de grond liggen met de hoofden bij elkaar. En de limonade en het lekkers waren natuurlijk ook heel lekker."

Sandra

"Voor het verjaardagsfeestje van onze dochter hebben we met haar vriendinnen een fotoshoot gedaan bij Belinda van Photo Department. Wat een feestje was dat. Al bij binnenkomst werden de meiden, die toch wel wat zenuwachtig waren, direct gerustgesteld onder het genot van wat drinken en wat lekkers. Tijdens de shoot nam Belinda alle tijd en liet de meiden in de mooiste standjes poseren. Ze kwamen echt helemaal los. Een heel geslaagd feestje, de meiden hebben echt genoten. Het resultaat is echt heel mooi geworden, wat een super mooie foto's."

Marleen

"Ik heb een super leuke fotoshoot gehad bij Belinda. Het was helemaal naar wens en ik voelde me erg op mijn gemak. Het resultaat mag er zeker zijn en ik zou het zo nog een keer doen! Bedankt voor de fotoshoot, iets om nooit te vergeten."

Jeroen, Leonne, Floor & Lars

"Dankjewel voor onze superleuke foto's! We vonden het allemaal heel relaxed om bij jou aan de keukentafel te beginnen en daarna van ons alle vier foto's te laten maken. We zijn er allemaal blij mee, en we vinden het ook heel bijzonder dat het je gelukt is om van elk van ons apart goede foto's te maken, en dan ook nog van ons samen!"

Savannah, Berry & Fynn

"Wij hebben een newbornshoot van ons eerste kindje laten doen door Belinda. Het was een hele leuke ervaring en we zijn heel blij met het resultaat. Mooie belichting van de foto's en we laten er een paar afdrukken op canvas. Belinda is een gezellige en spontane vrouw. Ze is creatief met het bedenken van posities en ze stelt je op je gemak!"

Noa

"Mijn moeder had een fotoshoot geregeld. Ik vond het leuk om te zien hoe het allemaal werkt. Tijdens de shoot heb ik echt veel gelachen. Belinda is een aardig persoon en door haar voelde ik me steeds meer ontspannen, want ik was ook wel een beetje zenuwachtig. Toen ik uiteindelijk de foto’s zag, was ik superblij met het resultaat! Ik heb meteen een foto als profielfoto gedaan. Lachebekje met lachende ogen. Ik zou Belinda zeker aanraden, want de foto’s zijn heel mooi gelukt!!!"

Noa & Marianne

"Such a warm welcome on arrival!

Belinda makes you feel honoured to take your photographs. From start to end, she takes the time and makes you feel at ease. Therefore the pictures taken show the pure fun and happyness during and of the shoot. She corrects you but explains why she wants you to look a certain way and surely the results are great!

It was a nice and unique experience. i would recommend Belinda anytime!!"

 

"De ontvangst is enthousiast en warm! 

Belinda geeft je het gevoel zich vereerd te voelen foto’s van je te mogen nemen. Vanaf binnenkomst tot aan het eind van de shoot, neemt ze ruim de tijd en zorgt ze ervoor dat je je zo ontspannen mogelijk voelt. Dat zie je terug in de foto’s. De lol spat er vanaf! Soms vraagt ze je op een bepaalde manier te kijken, daarbij legt ze meteen uit waarom een bepaalde houding wel of niet werkt. Het mooie eindresultaat is het beste bewijs van haar juiste instructies! De fotoshoot was een geweldige, vrolijke en unieke ervaring. Ik kan Belinda alleen maar aanbevelen!!"

Kimberley, Deariel, Jaylee & Roman

"Wij hebben een supershoot gehad bij Photo Department. Het was een cadeau voor mijn dochter met de kerstactie van haar tantes...

Omdat wij nog geen mooie foto's hebben gemaakt van mijn zoontje en dochter samen, hadden we er een half uur bijgeboekt. Wist niet wat we konden verwachten, maar het was al een enorm warm welkom en dat hield niet op. Van het begin tot het einde. Tijdens de shoot kregen we energie van Belinda, waardoor dit ook terug te zien is op de foto's. Ook is dit voor elk gezin aan te raden. Meteen een leuk uitje waarbij je elkaar goed diep in de ogen aan kijkt en van elkaar kan genieten. Het resultaat is net binnen en de canvassen gaan besteld worden!

Enorm bedankt voor alles! Je gaat ons zeker terug zien!

Liefs, Kimberley Maynard & Family".

Jaylee

"Hallo met Jaylee, Ik vond de shoot heel leuk heb het eerlijk gezegd nog nooit gedaan, maar toen ik het deed vond ik het gelijk gezellig en leuk. Ik vond de shoot ook speciaal om met de familie te doen ik heb er echt van genoten, hoop u ook, het was een super kado van mijn tantes! Ik kom zeker snel weer langs.. tot gauw! Lieve groetjes aan mijn nieuwe vriendinnen! Jaylee Maynard."

Sharella van Kurpai Alma - Praktijk voor Holistisch Massagetherapie

"Ik heb Belinda benadert om de fotoshoot te doen voor mijn website. Geweldig het resultaat. Belinda is een dame van details en werkt zeer secuur. Niks is te veel moeite om “de” juiste foto te krijgen. Haar vrolijke persoonlijkheid en enthousiasme zorgen ervoor dat je gauw het gevoel krijgt, dat je iets heel bijzonders aan het doen bent. Bedankt Belinda, voor de mooie foto’s. Ik kijk terug op een fantastische middag."

Mariella, Ernst, Mathijs, Ghiso & Kasper

"De fotoshoot bij Photo Department was een feestje!! Ongedwongen en gezellig. Het enthousiasme van Belinda maakt je vanzelf aan het lachen. Wat een keuze aan mooie, leuke foto's. Dank je wel, ze krijgen een mooie plek!!" 

Nathalie

"Wanneer u moeite heeft om mooie familiefoto's te maken omdat het lastig is de (kleine)kinderen goed in beeld te krijgen, dan is Photo Department een echte aanrader. Onder de enthousiaste en deskundige leiding van fotografe Belinda lukken de foto's gegarandeerd!" 

Nikki

"Heb je wel eens geprobeerd met twee of drie vrienden een afspraak te plannen en het gevoel gehad dat het een mission impossible was? Dan kan je je voorstellen hoe het was om met zes mensen plus de fotograaf een datum te plannen voor deze fotoshoot. Het kostte bijna net zoveel tijd als het mij heeft gekost om eindelijk deze recensie te schrijven. Maar het was het wachten waard. Wat een mooie natuurlijke foto's van ons gezin zijn het geworden. Belinda weet iedereen op zijn/haar gemak te stellen en neemt de tijd voor je. Ze is ook niet te beroerd om de fotoshoot op locatie te doen, wat de foto's toch echt wat extra's geeft.

Dus zoek je nog een fotograaf om je familie of jou en je vrienden vast te leggen op de gevoelige plaat, check dan vooral de site van Photo Department!"

Richard

"In mijn jeugdjaren leerde ik Belinda kennen op de middelbare school. Jaren later kwam ik haar weer tegen via Facebook. Omdat ik wist dat zij o.a. fotoshoots doet voor Social Media, leek mij dit een leuk verjaardagscadeau. Afspraak gemaakt met haar en een week later kon ik al terecht. Hoe snel wil je het hebben….? Eerst even bij gekletst over vroeger, daarna aan de slag met het maken van foto’s. En wat was het leuk. Het half uur sprong voorbij. Twee weken later ontving ik de foto’s. En die waren echt fantastisch. Ik zag zoveel leuke foto’s. Daarom kon ik niet anders dan alle foto’s aan te schaffen. Achteraf kijk ik terug op een zeer leuke ervaring. Nooit verwacht dat ik zulke leuke foto’s zou krijgen. Dank je Belinda! Een absolute aanrader. Groetjes, Richard" 

Myriam

"Wat een prachtige foto's hield ik over aan de shoot met Belinda! Een goede mix van zakelijk en informeel, precies wat ik wilde. Ze creëerde een informele sfeer waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. En dit zie je terug in de foto's."

Astrid & Jessy

"Wauwww ,wat was ik verrast toen ik hoorde dat ik de fotoshoot had gewonnen bij Photo Department. Mijn dochter ik en gingen samen daar naar toe. Belinda stelde ons gelijk op ons gemak, omdat ze merkte dat wij het spannend vonden. Ik zou het iedereen aanraden om bij haar een fotoshoot te doen. Ze heeft ons zo goed en supermooi op de foto gezet!! Het resultaat mag er zijn."

Monique

"Hebben het SUPER leuk gehad tijdens de fotoshoot! Er zitten zoveel mooie foto's bij! Ik wil Belinda Dokter heel erg bedanken op de manier zij mijn familie heeft ontvangen. We hebben genoten en zijn erg blij met de mooie resultaten😘" 

Debby, Mike, Densley & Kayla

"We hebben een afspraak gemaakt voor een fotoshoot van ons en de kinderen (5) en (1). Bij aankomst werden onze wensen en verwachtingen besproken. De shoot verliep heel ontspannen. De kinderen waren het poseren snel zat, maar Belinda haalde alles uit de kast om nog een paar mooie plaatjes te kunnen schieten. Ze heeft echt de tijd voor ons genomen en de sfeer was heel relaxed. De foto's zijn echt prachtig geworden! Als de kinderen wat ouder zijn komen wij zeker terug voor een vervolgshoot."

Vivien, Kees & Daniel

"Via Facebook zag ik dat Belinda een leuke Kerstactie had. Dit zou een leuk voor ons gezin zijn; met zijn drieen op de foto. We werden door Belinda en familie warm onthaald. Belinda stelde ons enorm op ons gemak.

Ze is spontaan, enthousiast en professioneel. Ze stopt zelf ook niet met de shoot, voordat zij tevreden is over de door haar gemaakte foto's. 

 

Mooie herinneringen zijn vastgelegd. Mooie blikken zijn gevangen.Na de shoot is Belinda ook erg behulpzaam geweest met het doen van van bijvoorbeeld bestellingen.

 

Redenen genoeg dus om je door Belinda op de gevoelige plaat te laten  

leggen!!!!

Bas, Samantha & Tess

" Belinda, hierbij willen wij je nogmaals bedanken voor de supergezellige, mooie shoot die je hebt gedaan met Tess! Wij konden gewoon niet kiezen welke foto's we het liefst wilden hebben omdat ze allemaal zo mooi zijn geworden! Je fotografeert met passie en dat voel je op het moment van de shoot en zie je meteen terug op de foto's. Ik kan je zeker aanraden! Thanks en kusjes van Tess 😊😙" 

Wendy, Inge & kids

"Een fotoshoot gehad bij Belinda Dokter. Wat super leuk! Alle tijd voor ons en echt leuk met de kinderen! Heel erg bedankt voor het maken van de mooie foto's! Vooral de foto speciaal voor onze moeder!"

Carolien

"Een fotoshoot met mijn allerliefste vriendinnetje was een langgekoesterde droom en die hebben we waargemaakt. En met Belinda als fotografe hadden we ons geen mooiere shoot kunnen wensen! Belinda stelt je heel erg op je gemak en laat je stralen zoals je bent. Deze shoot is alweer een aantal jaren geleden gedaan maar we gaan zeker nog eens een shoot doen! Lieve Belinda, bedankt voor een hele gezellige middag en Prachtige foto's! Liefs, Carolien" 

Yvonne & Caitlin

"We hebben onlangs een geweldige fotoshoot gehad voor ons dochters kinderfeestje. De meiden voelden zich stuk voor stuk erg bijzonder. De fotografe, Belinda, was zo enthousiast met ze bezig. Dat is ook wel duidelijk terug te zien op de foto's. De ene foto is nog mooier dan de ander. Het was dan ook met recht een top-fotomodel-kinderfeest te noemen. Een echte aanrader! Hier laat ik zeker onze familie-fotoshoot uitvoeren. Goede service, prachtig resultaat, snelle levering. En dat alles met een persoonlijk tintje".

Elise

"Ik ben super blij met de foto's die Belinda van mij gemaakt heeft! Ik kijk ze nog heel vaak en ben blij dat ik zulke mooie foto's van mezelf heb. Van tevoren nooit bedacht dat ik zelfs dansend op de foto zou staan. Belinda gaat net zo lang door, tot ze dat mooie plaatje schiet. Ze daagt je uit en ja... je komt inderdaad uit je schulp voor de lens van Belinda! Belinda is een warm, gezellig en vooral energiek persoon, een mensen-mens. Prachtig hoe zij naar mensen kijkt en ze zo mooi weet vast te leggen. Misschien wel omdat ze ook juf is? Dat ze zo'n talent heeft om goed naar kinderen te kijken, dat ze dit ook gebruikt in haar fotografie! Een ding is zeker: bij Belinda ga je weg met hele mooie foto's en een heel goed gevoel!"

Sabrina & Steve

"Belinda heeft onze hele bruiloft gefotografeerd op zowel een formele als informele manier. Wij zijn super blij met het resultaat! De foto’s zijn niet alleen prachtig, maar het is ook te zien hoe ze iedereen op hun gemak heeft gesteld en laat stralen!Belinda photographed our whole wedding day in both formally and informally. We are so happy with the results! The formal photos are beautiful and the informal ones show just how she puts people at ease and lets them shine!"

Diana

"Wat een leuke ervaring om op te foto te worden gezet door Belinda. En dat terwijl ik er niet gek op ben om op de foto te gaan. Maar de zwangerschap van mijn eerste kindje wilde ik toch graag op de manier vastleggen. De sfeer was heerlijk ongedwongen en gezellig. Belinda kan goed coachen zodat je de verlegenheid voorbij gaat en op je mooist op de foto staat!"

Heidi

"Ik heb mijn tattoos bij Photo Department op de foto laten zetten. Het was heel erg leuk om te doen, en Belinda is echt een lieverd met veel geduld. Het was voor mij een hele nieuwe ervaring zo'n fotoshoot, maar als ik nu naar het eindresultaat kijk dan ben ik ontzettend blij. Als mijn andere arm helemaal klaar is met nieuwe tattoos, dan ga ik nog een keer een fotoshoot laten maken bij Belinda! Het was echt top!"

Angela

"Belinda is een ontzettend open en spontane vrouw. Daardoor voel je je al snel op je gemak voor de camera. Het is tenslotte toch best raar om daar zo te staan. Belinda  geeft je alle ruimte om uit te proberen wat voor jou werkt. Tussendoor checkt ze regelmatig of je met elkaar op het goede spoor zit bij wat je wil. Ze kijkt niet op de klok en ziet het als haar eigen uitdaging om de foto te maken die jijzelf niet voor mogelijk had gehouden. Dus zoek je een informele sfeer voor je eigen mooie plaatje dan ben je bij Belinda absoluut aan het goede adres. En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten."

PEP Dance Events

"Belinda heeft de partypics geschoten bij PEP invites...KINGS OF HOUSE. Altijd spannend of het lukt om de sfeer, de lichteffecten, de dj's aan het werk én het feestende publiek mooi vast te leggen. Het is haar gelukt en wij zijn super tevreden: Belinda is een hele goede, enthousiaste fotograaf die de juiste momenten weet te kiezen! Op naar de volgende editie!"

Claudia & Jan

"Belinda heeft hele mooie foto's gemaakt tijdens onze bruiloft. De ongedwongen manier waarop ze te werk gaat, zorgt ervoor dat je echt als jezelf op de foto gaat. Ze heeft oog voor de kleinste details die je zelf in de roes van de dag niet ziet. Het is zo leuk om dat later dan toch terug te zien in de schitterende fotoboeken!"

Monique

"Omdat ik eigenlijk nooit tevreden ben over hoe ik op de foto sta, heb ik de hulp van Belinda ingeroepen. 't Was even wennen onder de lampen, maar Belinda had me al snel ontspannen op de foto, dat doet ze goed. En ik ben super blij met het eindresultaat!"

Inge

"Via vrienden kwam ik voor een zakelijke fotoshoot bij Belinda terecht. Ondanks dat wij elkaar niet kenden, was er al snel een klik en kon de camera verder zijn werk doen. Belinda weet heel goed hoe ze je moet laten ontspannen, zodat je op een natuurlijke wijze op de foto komt. Ze heeft oog voor detail en haar werkwijze is professioneel. Zelf ben ik heel erg tevreden met het resultaat."

Ruud & Petrina

"Tja ,  ben je 25 jaar getrouwd en je wil er iets extra’s mee.  Jij een eigen fotografiebedrijf gestart...1+1= , dus het heeft vast zo moeten zijn.

 

Zou het lukken? Zou het zou toch wel gaaf zijn opnieuw in de Botanische tuinen? Jaaa dus. Geweldig wat een dag zeg. Heerlijk weer,  mooie omgeving en natuurlijk goed gezelschap. Toen met zijn tweetjes nu met z’n zessen. Wat een rijkdom. 

 

Wat vond ik het geweldig hoe je ons allemaal op ons gemak stelde, want in het begin was het nog wat stijfjes en gemaakt. Maar dat was snel weg. Heel fijn dat je een bekende bent, maar ach...je bent  zelf zoo spontaan en makkelijk in omgang . Iedereen  ontspant vanzelf.  Je geeft ruimte voor eigen inbreng en je let zelf ook op details door de lens (knoopje los). De springfoto’s zijn ontzettend origineel bedacht en erg leuk geworden. 

 

Lieve Belinda, je hebt het geweldig gedaan en ik ben super blij met de foto’s.  Al met al meer dan geslaagd dus!!! Dank je wel. 

 

Lieve groetjes , Ruud en Petrina"

Inèz, Lennart & Ella

"De photoshoot was voor mij een superleuk verjaardagscadeau. Belinda heeft ons alle 3 op een heel natuurlijke manier vast weten te leggen. Ik kijk elke dag naar het ingelijste resultaat en ben er elke dag weer blij mee!" 

Daphne

"Ik doe sinds 6 jaar modellenwerk. Voordat ik begon heb ik een photoshoot gedaan bij Belinda. We hebben bij Belinda thuis boven op zolder in een klein studiootje geshoot. Heb toen de foto's van Belinda opgestuurd naar een bureau en ben daar door nu al 3 jaar model.

 

De foto's van Belinda hebben geholpen met mijn carrière. Had anders namelijk vakantiekiekjes gestuurd. Haha."

Verena, Jos & Levi

"Wij hebben in maart een babyshoot gekregen als cadeau.

Jij vertelde dat dit je eerste keer zou zijn dat je een newbornshoot zou gaan doen. Dat was er niet van af te zien hoor! Wat een prachtige foto's hebben wij gekregen!! Jouw gezelligheid," enthousiasme en passie voor fotografie zorgden voor een hele leuke sfeer en prachtige foto's.

 

Je bent zeker een aanrader. Wij weten het wel als we ooit nog foto's willen...dan bellen we jou!! Hartstikke bedankt."

Lody - Organisator Cartouch Vibes

"Organisatie Vibes heeft de eerste edities van Cartouch Vibes Belinda gevraagd om partypictures te maken van de nostalgische uitgaansavonden. Belinda heeft de sfeer en beleving van die avonden goed op de foto's weten over te brengen. Veel gasten konden de foto's de volgende dag al online bekijken en daardoor nagenieten van het feest. Het gaat hier niet alleen om het maken van de foto's, maar vooral ook hoe ze mensen benadert en enthousiasmeert. Professionele foto's van je event kan je aan Belinda overlaten!"

Ferry & Mariska

"Wat een geweldig goede en lieve fotograaf is Belinda. Wij hebben bij haar een newborn photoshoot gedaan. Knap hoe snel ze iedereen op haar gemak stelt. Wij zijn onwijs trots op het resultaat. Het hangt op canvas in ons huis. Het mooie is dat het beeld de emotie van toen nog steeds dichtbij weet te brengen, We zijn haar hier heel dankbaar voor." 

Astrid

“De vriendinnenshoot was super gezellig. Belinda stelt je op gemak. Heeft leuke foto-ideeën. Laat je lekker gaan en maakt natuurlijke foto's. De vriendschap straalde van de foto's af. Haar enthouisasme is ook aanstekelijk. Ze maakt prachtige foto's en luistert goed naar wat je wilt. Ik kom zeker een keer terug.”

Danscentrum Sepp - Soest

"Belinda heeft voor ons bedrijf en privé verschillende fotoseries gemaakt waar wij erg blij mee waren. Zij is er persoonlijk bij betrokken en neemt de tijd om in een ontspannen sfeer een foto te maken."

Sabine & Marco

"Zeer gedreven , enthousiast en heel goed met kinderen, ook grote kinderen, flexibel en met een juist oog voor detail. We zijn tevreden over het resultaat."

Jaëlla

"Belinda weet precies wat ze moet doen om haar modellen op hun gemak te stellen. Ze betrekt je bij het proces en er is veel ruimte voor eigen ideeën. Met wat grapjes en gezellige praatjes tussendoor zorgt ze voor dat je een onvergetelijke, maar vooral leuke ervaring rijker bent."

Priscilla

"Ondanks dat ik normaal gesproken helemaal niet van foto's houd, vond ik de photoshoot bij Belinda heel leuk en het resultaat vooral goed! Ik voelde me volledig op mijn gemak en door haar vrolijke en leuke persoonlijkheid die ze tijdens de shoot laat zien, was mijn lach spontaan in plaats van geforceerd. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat. Bedankt, Belinda!"

Miranda

"Wij hebben een super leuke fotoshoot gehad bij Belinda’s Photo Department.

Ze stelde ons, maar vooral de kinderen op hun gemak om leuke foto’s te gaan maken. En van een grapje houden de kids wel, dus zodoende was het vrij snel klaar, en dat met jongens die er niet hun beroep van willen maken, is dat een uitdaging op zich!

In haar studio, werd het steeds gezelliger, zo ook nog een foto met z’n zessen gemaakt.

En ja hoor het is gelukt, hele mooie foto’s gekregen waar we super blij mee zijn.

Top Belinda, ga zo door!"

Marieke & Maarten

"Belinda is een gepassioneerde fotografe met oog voor detail. Dat zie je in iedere foto terug en maakt haar foto's die zo gewoon lijken juist heel speciaal!"

Winny & Robert

"Belinda is een leuke en spontane fotograaf. Wij hebben prachtige familiefoto's van haar. Een mooi aandenken aan ons 10-jarig huwelijk!" 

Please reload

bottom of page